Arbejdsproces

Magnolia 7 – rød med stige

I dag har jeg leget med procesvideoer af mine magnolia-tegninger. For mig er det utrolig afslappende at male disse blomster, eller figurer, og jeg nyder at blande farver og se dem flyde sammen på papiret. Arbejdet med akvarelfarverne er helt klart domineret af fascination af processen, og det er først, når jeg starter med finelineren, at jeg begynder tænke på det færdige billede.

For ikke at kede jer derude, valgte jeg at optage i såkaldt hyperlapse, dvs. hvor et minut koges ned til et sekund. Derfor må jeg også indrømme, det giver mig lidt stress at se videoen, så måske kommer der en realttime video på et tidspunkt. Jeg elsker selv at svømme hen til disse langsomme videoer af andre akvarelmalere, og kan næsten bruge dem som meditation.

Normalt bruger jeg ikke hårtørrer i processen, men lader i stedet tegningen ligge en halv dags tid, inden jeg går i gang med den sorte pen. Andre rekvisitter i dag var en 5 armet messinglysestage, der agerede som kamerastativ – kreativitet har mange udtryk .

Af en eller anden årsag kan jeg ikke uploade videoen i dette indlæg, men du kan finde den nederst til højre på siden. Det færdige resultat er naturligvis til salg og findes under Blomster øverst på siden. Husk jeg sender gratis verden over.

Indretningsarkitekt

Nej, jeg har ikke ændret karriere og er blevet indretningsarkitet. Men jeg har muntret mig med at lave små opstillinger med mine “Stories”. Det har været en sjov og anderledes proces at skulle se på mine værker ud fra linjer, former og farver og tage stilling til, hvilke små dimser og genstande i mit hjem, værkerne spiller sammen med. Det gik op for mig, at jeg har en del glaskunst og at mine yndlingsfarver nok er rød og blå, når det gælder billedkunst.

Og ja, det er Buddy i silk clay version, der har sneget sig med til festen :o)

Skulle du have lyst til ny, original kunst i dit hjem, så kontakt mig på Lotte@kunstpingvinen.dk

Priserne finder du under titlerne øverst på siden, og jeg sender gratis i hele verden.

Kunstpingvinen genopstår!

Som en fugl føniks genopstår kunstpingvinen.dk i dag.

Rockhopper

Tidligere bestod hjemmesiden af en samling af mine akrylmalerier, men nu er der udelukkende tale om tegninger og akvareller. Formatet er skrumpet, men yndlingsmotivet pingvinen lever forsat på mange af værkerne, ligesom farverne stråler som altid.

Jeg håber, du vil kigge rundt på siderne og fornøjes. Kommentarer er velkomne, og alle værker på siden er til salg, med mindre andet er angivet. Jeg sender world wide, fri fragt.