Kunstpingvinen på Designmarked

Kunstpingvinen på marked

Sammen med 70 andre udstillere deltog jeg i Prismens Designmarked på Amager søndag d. 1. september. Det blev en dejlig dag med masser af snak om Mimi og Buddy, om glæden ved at udtrykke sig kreativt og kærligheden til farver og fortællinger.

Inden da var der gået et par uger med at udvælge værker og få lavet kunsttryk af Mimi-tegningerne. Der skulle også indkøbes rammer og selve standen skulle organiseres – hvordan viser man 50 tegninger på et 70×140 cm lille bord? Jeg endte med at låne min datters reol, fandt nogle trækasser rundt omkring i huset og støvede mit gamle staffeli af. Og nogle vil måske genkende “dugen”, et dynebetræk fra ikea… og jo, den blev faktisk strøget forinden.

Som succeskriterie for deltagelsen på markedet havde jeg sat, at jeg ville have en god oplevelse ud af det og få snakket med både publikum og andre udstillere. Og det mål blev nået. Jeg oplevede at være god til at tale med folk og “hive” dem hen til min stand, at jeg faktisk godt kan sætte ord på min kunst og kreative proces, og at min idé med min kunst, nemlig at skabe glæde og sprede farver i verden, blev forstået og godt modtaget. Det var en dejlig fornemmelse og giver et godt skub videre på min kreative vej.

At markedet så ikke var særlig velbesøgt, var en skuffelse for de fleste derude, og får mig da også til at overveje, om det er der, jeg skal finde mit publikum. Men det får mig ikke til at tvivle på Mimi og Buddy, på glæden og farverne, blomsterne og fortællingerne.

Tak til alle, der kiggede forbi min stand, for alle hilsner både før og efter, og til dig, der læser med her – det betyder mere, end I tror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *