Indretningsarkitekt

Nej, jeg har ikke ændret karriere og er blevet indretningsarkitet. Men jeg har muntret mig med at lave små opstillinger med mine “Stories”. Det har været en sjov og anderledes proces at skulle se på mine værker ud fra linjer, former og farver og tage stilling til, hvilke små dimser og genstande i mit hjem, værkerne spiller sammen med. Det gik op for mig, at jeg har en del glaskunst og at mine yndlingsfarver nok er rød og blå, når det gælder billedkunst.

Og ja, det er Buddy i silk clay version, der har sneget sig med til festen :o)

Skulle du have lyst til ny, original kunst i dit hjem, så kontakt mig på Lotte@kunstpingvinen.dk

Priserne finder du under titlerne øverst på siden, og jeg sender gratis i hele verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *