Arbejdsproces

Magnolia 7 – rød med stige

I dag har jeg leget med procesvideoer af mine magnolia-tegninger. For mig er det utrolig afslappende at male disse blomster, eller figurer, og jeg nyder at blande farver og se dem flyde sammen på papiret. Arbejdet med akvarelfarverne er helt klart domineret af fascination af processen, og det er først, når jeg starter med finelineren, at jeg begynder tænke på det færdige billede.

For ikke at kede jer derude, valgte jeg at optage i såkaldt hyperlapse, dvs. hvor et minut koges ned til et sekund. Derfor må jeg også indrømme, det giver mig lidt stress at se videoen, så måske kommer der en realttime video på et tidspunkt. Jeg elsker selv at svømme hen til disse langsomme videoer af andre akvarelmalere, og kan næsten bruge dem som meditation.

Normalt bruger jeg ikke hårtørrer i processen, men lader i stedet tegningen ligge en halv dags tid, inden jeg går i gang med den sorte pen. Andre rekvisitter i dag var en 5 armet messinglysestage, der agerede som kamerastativ – kreativitet har mange udtryk .

Af en eller anden årsag kan jeg ikke uploade videoen i dette indlæg, men du kan finde den nederst til højre på siden. Det færdige resultat er naturligvis til salg og findes under Blomster øverst på siden. Husk jeg sender gratis verden over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *