Mimi og Buddy

Mimi og Buddy er en serie tegninger med den festlige kvinde Mimi og hendes bedste ven pingvinen Buddy. Mimi er farvestrålende, elsker natur og storby, at gå med bare tæer i græsset og højhælede på museer. Mimi er lige dele sider af mig selv, sider jeg gerne vil lære bedre at kende, og sider jeg ville ønske, jeg havde.

Inspirationen til Mimi kom efter at have set en tegning på Instagram af en pige, der havde en lille topmave. Mange af kommentarerne, og også mine egne tanker, gik på denne mave, og selvom langt de fleste syntes, hun var kær med sin topmave, slog det mig, hvordan 99 % af alle tegningerne, jeg så, og selv tegnede, forestillede tynde piger og kvinder. Med Mimi vil jeg gerne hylde en større og rundere version af kvindekroppen, og en kvinde, der ikke bare klæder sig, men også opfører sig, som hun har lyst.

Har du kommentarer til Mimi, eller ønsker at få tegnet en personlig udgave af Mimi, er du velkommen til at skrive.

Alle tegninger er i A4 størrelse og tegnet med winsor & newtons promarkere på almindeligt hvidt papir. OBS. PT er Mimi og Buddy på vej til trykkeriet, for at leve videre som kunsttryk på 265 grams bomuldspapir og er derfor ikke til salg.

Mimi pynter skoven

Mimi pynter skoven, 2019

Mimi elsker naturen, og nogle gange vil hun gerne hjælpe den lidt på vej… I Danmark pynter vi op til påske indenfor, men i Østrig hænges der ofte farvestrålende æg og kugler på træerne, når det bliver forår. Buddy er bare nysgerrig på, om der mon skulle være nogle æg af chokolade.

Mimi på vandretur

Mimi på vandretur, 2019

Nej, Mimi vandrer ikke i højhælede sko, trods alt. Buddy har bare brug for, at vandrestøvlerne ligger i bunden af rygsækken – ellers kan han ikke nå op til kanten. De to venner var på vandretur i British Columbia, Canada, og så bjørne, ørne og fantastiske landskaber med bjerge, vandfald og gletchere.

Mimi og Stillehavet

Mimi og Stillehavet, 2019

Mimi og Buddy vandrede gennem en lille regnskov på Vancouver Island, Canada, og nåede frem til Schooner Beach. Når man står ved kanten af Stillehavet, rammes man af en ydmyghed over, hvor stor og smuk verden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *